Citat av Miriam Bryant

Miriam Bryant är kanske en av Sveriges hetaste artister just nu. Hon har bland annat medverkat i programmet “Så mycket bättre” och fått hits nationellt såväl som internationellt. Vänligen läs vårt urval av de bästa 7 citat av Miriam Bryant här.

Hennes citat handlar främst om hur vi som människor konstant måste anpassa oss till det samhälle vi lever i, och vilka känslor det kan ge upphov till. Hon sätter ord på tankar som många unga idag har i vårt samhälle, och hon gör det med både värme, ärlighet och självsäkerhet. Citaten kan få dig att känna dig bekräftad, men också få dig att ifrågasätta vår omvärld. Hon är en förebild för många unga och det är inte svårt att förstå när man läser hennes citat. När du läser citaten fylls du av vilja och mod till att vara dig själv. Det är precis vad hon valde att göra, så finn mod och inspiration med hennes citat.

Andra gillade även våra Citat av kända personer.

Citat av Miriam Bryant

  • Nej, jag har inte bra självförtroende. Självförtroendet blir ju testat hela tiden. Så ytligt, det kommer man inte ifrån. Samhället är ju helt utformat efter en mall du inte kan passa in i. Det är så ytligt allting och det kommer man inte ifrån, för det finns överallt. Allt i samhället är designat till att misslyckas. Du blir aldrig tillräckligt, smal eller tjock, vacker eller storbystad för det.
  • Känner mig skitnöjd och slutat att tänka på det där med allt hets. Jag har alltid hatat mig för att jag tyckte att jag var så där tjock. Nu turnerar jag och äter pannkakor!

citatavmiriambryant

Citat av Miriam Bryant från Så mycket bättre.

  • Jag och Sven-Bertil har verkligen fått en bra relation. Han säger att jag får svordomar att låta vackra, det är nog den finaste komplimangen jag fått.
  • Man sitter inte och lipar över en karl. Man går ut och hittar någon annan, bättre.
  • Älskog låter för mig som någonting man äter liksom. Jag säger ju bara knulla, liksom.
  • Jag är nyfiken till den milda grad att jag inte kan rå för. Jag måste få veta. Jag vill så gärna… Jag skiter i om folk tycker jag verkar dum. För jag är inte dum.
  • Jag var så öppen som det kändes bekvämt att vara. Jag har inga spärrar, så länge det inte går ut över någon man har kär. Jag är inte rädd för vad andra människor ska tycka om mig. Det var fullt ös från början, så jag insåg att jag inte kommer att kunna upprätthålla någon konstig karaktär

Vi tror även du gillar våra Häftiga citat.